snake2 píše:
Cafte. kamarat ma tlaciaren/mutifunkcne zariadenie HP PSC 1215 all in one... A doplnal toner. Neviete, preco mu tlaciaren nechce tento toner zobrat? Stale mu pise error a to aj ked nekomunikuje s PC... Dix.
presne zase moj kamarat ma (uz ja
) HP 4255 a zo dna na den mu prestalo ist (ze vraj asi bola burka ale vsetko islo okrem tej tlaciarne, ktoru si vsimli ze nejde asi tyzdne po "burke", cize neviem ci bola pricinou burka) a na displeji mu stale pisalo
Error:0xf0af8005
ä ä█ä ä█ä ä█ä a█
bez vsetkych ohladov, ani telefon nesiel, kopirovanie,spojenie s pc, nic...
SKUS:
Please reset the All-in-One to the factory default settings by following these steps:
1. Unplug the printer.
2. Press and hold # and 6 while plugging in the power cord.
Continue holding until it displays S Full Reset message in the front panel of the All-in-One.
ak nepomohne, vypis PODROBNE co ti pise na displeji a ako sa sprava tlacka navonok, mne este blikaju Vykricnik a Oranzova ledka...
--> PS. Dal som to odbornikovi na PC (hardware) a skonstatoval ze asi je vadna doska
inac na svojej HPshit 845c som spozoroval tiez nefunkcnost tlacenia na ciernu farbo tak som si pomyslel ze dosla farba, tak som doplnil crtg a ejha stale nejde.. SAMOVOLNE odisiel crtg. v tlacke kua..
musel som kupit novy ako stale za 1000sk lebo same odchadzaju nejako zahadne...
Canon rulez