Zdravím. Neviem sparovat tlaciaren s notebookom. Tlaciaren je HP. Najprv vsetko v pohode tlacila a teraz stale vyhadzuje nejaku chybu ze tlaciaren nemoze tlacit. Sem tam vytlačí 1 jeden papier a znova nič. Spravil som si aj HP konto. Odinštaloval a znova naištaloval na pc. Neviete kde by mohla byť chyba?
V prvom rade je chyba v popise problemu.. HP robi tlaciarne desiatky rokov a vyrobila stovky modelov.. Mame hadat? Kristalovu gulu mam v oprave.. Vyhodi "nejaku" chybu.. Aku konkretne? Ako mas pripojenu tu tlaciaren? Aky Windows? Co predchadzalo tym problemom?
Zdravím. Nepísal som viacej lebo som danú tlačiareň nemal k dispozícii. Včera večer mi ju kamoška doniesla. Tak sa s ňou bavím zatial nespolupracuje vobec. HP LaserJet M109-M112 Mám Win 8.1. Nejde ani cez wifi ani cez kábel. Printer cannot print a problen has occured and you will be unable to print excapt for printer reports until the issue is resolved. Check your HP account for more information. To learn more open the HP Smart app or visi stránka and sign in to your account. Naištaloval som tlačiareň žiadna odozva ani cez apku. Chcú tam po mne hp smart appku tú mi nechce stiahnuť Aplikácia HP Smart je kompatibilná so systémom Windows 10 verzie 1809 alebo novšej a so systémom Windows 11.
// Spojený príspevok 22.06.2023 7:03
Už mi aj vytlačilo testovací list no len raz a znova nič. Píšu že win 7 8 8 1 nepodporujú od novembra. Už som ju aj resetoval. Naištaloval si ten HP smart do mobilu no tam tiež nieje presný problém opísaný. Len "hp cloud is undergoing maintenance amber light blinking power cycle printer if the problem continues please call hp the printer will go back to normal once the mainstenance ic completed"
// Spojený príspevok 22.06.2023 9:44
Všetko som spravil čo sa dalo. Nakoniec mi na podpore povedal že tam bude hardverová chyba že vymeniť kus za kus. Díky.