Pravdu povediac nechapem co sa deje, Windows resp. Total Commander uz pouzivam roky, a co sa zacalo diat tomu nerozumiem, akukolvek aplikaciu spustim, myslim napr. MP3, pdf, doc, ci exe subor, tak vyhodi tuto hlasku s textom
INVALID FLOATING OPERARION.
PLEASE REPORT THIS ERROR TO THE AUTHOR,
WITH a DESRIPTION OF WHAT YOU WHERE DOING WHEN THIS ERROR OCCURED!
CONTINUE EXECUTION?
Yes alebo No, v pripade yes pokracujem dalej v pripade no, sa Commander vypne, nepotrebujem to prekladat, to viem, ale ako to odstranit, skusal som davat ine verzie Commandra, na ine miesta na disku, v REGEDITE som vyhadzal klucove slovo Commander, stale nic, stale sa deje to iste, co som robil pred tym??? dokopi nic, akurat som instaloval do telefonu Symbianovske aplikacie cez usb kabel, tot sjo, vtedy sa to stalo prvy krat, tazku hlavu som si z toho nerobil, ale ked to uz cely den nechce prestat ,tak ma to uz zacina naozaj srat., ak sa nietko s tym stretol dakujem za odpoved, fakt neviem co stym a strasne ma to otravuje
_________________ Desktop: Procesor: Intel Core 2 Duo E6750 @ 3,2 GHz, Chladic: Thermalright Ultra-120 + 120 mm cooler, Doska: P35 Neo-F Socket 775, Zdroj: Enermax Liberty 500W, Gr. karta: XFX GTX260 XXX Edition 896MB, Case: Coolermaster Elite 330, Pamať: 2 x Kingston 1gb Ddr2 800mhz + 2 x OCZ 1gb Ddr2 800mhz , HDD: 250GB WD + 320GB WD + 750GB WD, DVD RW: Samsung, DVD Rom: LiteOn, LCD: 22" LG Monitor L226WTQ, Mousse: Habu, System: Vista 64bit
TV: Panasonic TH 42PZ85 FULL HD |