mal som ho nainštalovaný ale odstránil som ho a ked chcem teraz nainštalovať novšiu verziu tak mi hlási že staršia verzia nie je odinštalovaná a či ju chcem odstrániť ked potvrdím danú možnosť tak mi naskočí toto :
Nainštalovaný produkt sa nezhoduje so zdrojom (zdrojmi) inštalácie. Kým nie je zadaný
zhodný zdroj alebo nainštalovaný produkt a zdroj nie sú synchronizované, túto akciu nie je možné vykonať.
Obráťte sa na správcu alebo dodávateľa produktu. Ak existuje zhodný zdroj inštalácie , zadajte ho nižšie, alebo vyhľadajte kliknutím na talčidlo prehľadávať
a mám možnosť vybrať zdroj a kedže netuším ký zdroj odo mna chce a ten ktorý mi nahodí v ponuke sa proste v pc už nenachádza neviem čo robiť , neda sa to nejak prečistiť v systéme aby sa tam neobjavila žiadna stopa po tune up utilite?
čo s tým ?
vdaka za každu radu
_________________ Matičná: ASUS M4A77T,Procesor: AMD Phenom II x4 Black Edition / 3,2GHz ,Grafika: Sapphire-TOXIC-Radeon HD6850 / 1GB / GDDR5,Ram: A-Data 2x2GB Gaming series /1600MHz,Zdroj: Fortron FSP 500W,Monitor: Samsung SyncMaster 214T / 21" ,OS: Windows 7 Ultimate 64bit
ale ja ten subor nemožem najsť kedže v pc nie je a tu verziu už tiež nemam , a CCleaner tiež nepomaha
a čo je esšte lepšie AVG mi hlasi v CCleaneri 7 trojanov
problem solved denco dik , každopadne vdaka obom
Može lock
_________________ Matičná: ASUS M4A77T,Procesor: AMD Phenom II x4 Black Edition / 3,2GHz ,Grafika: Sapphire-TOXIC-Radeon HD6850 / 1GB / GDDR5,Ram: A-Data 2x2GB Gaming series /1600MHz,Zdroj: Fortron FSP 500W,Monitor: Samsung SyncMaster 214T / 21" ,OS: Windows 7 Ultimate 64bit