Ahoj ľudia,potrebujem od vás pomoc.Nie je to dávno,čo mi začali blbnúť USB porty v mojom PC.Absolútne neviem,čo je toho dôvodom a snažím sa to zistiť už dlhšie,proste sa to stalo zo dňa na deň.Ide o to,že už som sa snažil googliť,reinštalovať ovládače na USB,hrabal som sa aj v BIOSe a stále nič nepomohlo.Jediné,čo na mojom PC ohľadom USB funguje,je myška a mikrofón,teda tie veci,ktoré fungujú na tzv. Plug&Play.Fakt si už neviem s tým dať rady,napr. pri mobilnom telefóne vypisuje kód chyby 31,čo znamená,že treba aktualizovať ovládač,ja som to urobil ručne cez Sony stránku aj automaticky cez Windows s tým,že mi vypísalo,že ovládače sú optimálne.Prikladám aj screen.Fakt si neviem dať rady s tým.Robí to aj pri foťáku,respektíve ten ani neukáže,že je pripojený.Pri mobile mi síce v Sony Companion ukazovalo,že telefón je pripojený ale proste nedal sa nikde nájsť ani otvoriť.Budem rád za každú pomoc.P.S: rozmýšlal som aj nad reinstall celého OS,ale stále sa snažím nájsť riešenia aby som nemusel toto robiť.Díky