ahojte, mam taky problem - ked stiahnem do pc video formatu .vlc tak ked na to video co i len tuknem jeden krat tak mi cely pc zamrzne a ukaze tu windowsacku tabulku ''neodosielat'' vtedy ukazuje ze proces explorer.exe zatazuje procesor na 99%, ked sa mi nejako podari zatvorit tu zlozku kde je to video (cely pc popri tom seka) tak sa procesor vrati ako tak do normalu ale RAM je na 75% zatazena aj ked sa uz nic nedeje a musim restart pc. po restarte to uz je dobre. s tim videom nejde manipulovat neda sa na nho tukat nejde ho ani klasicky vymazat do kosa ani cez prikazovy riadok ani do karanteny ho nejde dat antivirom ani ho vymazat cez rozne programy z netu + nejde vymazat ani celu zlozku lebo setko zamrzne. antivirom som preskenoval pc nic nenaslo. robi mi to aj po preinstalovani winu (nepreinstalovaval som ho koli tomu), pred tim som mal win7 32bit teraz mam tiez win7 32bit ale uplne iny z uplne ineho zdroja. momentalne mam take jedno video v pc a chcel by som ho vymazat alebo s vasou pomocou vyriesit cely moj problem s timito .vlc videami + skoro som zabudol jedine co sa da robit s tim videom je spustit ho cez vlc player vtedy je procesor na 50% zatazeny a RAM 50% aj tak potom musim rr pc. dakujem za pripadnu pomoc
|