Zdravim. mam dake problemi s wifi, uz dlhsiu dobu. prvy je, ze sa mi na booku dakym sposobom vypne wifi. resp neviem ci vypne, alebo co. ide o to, ze prestane ist net, no ked chcem zapnut vlastnosti WIFI (odkliknut tu ikonku wifi, co je dole v pravom rohu, ten monitor a zelene ciarky) tak nereaguje, ani ked to chcem urobit cez miesta v sieti... cize restartnem comp a vtedy vyhodi tabulku ".....Connections tray nereaguje a je treba ho vypnut....". restartnem comp a vse bezi pohode dalej, az kym sa to nestane znovu.
a dalsi problem je router. strasne casto sa odpaja. Mam pripojenie T-com turbo 2 a kupil som si ADSL wifi router BELKIN... klasika, beham po nete, zrazu mi oznami, ze internet je pripojeny, ako keby sa restartol router, akurat net nejde. musim ist do menu routra a tam je vzdy toto (horny pravy roh"nepripojene)
.ze nepripojene, cize musim dat pripojit. bohuzial to niekedy nepomaha ani na 4-5 krat, tak musim dat restartnut smerovac a potom sa to uz da pripojit. Treba na nom flashnut firmware, alebo co ja za problem? moc vdaka za kazdu radu, uz som z toho zufaly.
dik moc
JACUB