Zdravim, mam notebook asus k50ab nechce mi nacitat win (xp), najprv sa mi len z nicoho restartoval, a potom ked chcel nabehnut, tak vtedy ked nacitava a docita, prepne na ciernu obrazovku a koniec, dalej sa nepohne, skusim zase restartovat a skoncim zase tam, ked dam nudzovy rezim, mi robi laoding windows files az po windows/system/system32/drivers/storport.sys, prepne na modro collecting data for crash dumping initializing disk for crash dump, dumping physical memory for disk napocita do 100 a zase mi nahodi to, ked pustim NT, asus a potom tie moznosti ze ci chcem spustit nudzovy, normal a este dalsie, takze neviem co s tym moze byt. Neskusal som este davat win na novo, kedze by som nerad stratil udaje co tam su, pokial to nie je nevyhnutne. Takze bol by som vdacny za radi. Inac nechal som ho teraz skusit nacitat normal a dlhsie, ale uz mi robi tu modru obrazovku aj pri tom a zase stale odznova.
Este na zaver dotaz, pokial mam nanho zaruku, mozem ho dat do servisu(ze ho opravia a nestratim udaje alebo vymenia za iny:??), samozrejme, pokial mi len nepreinstaluju win, to viem aj sam.
este radsej dam presnejsi popis toho co je na modrej obrazovke, mozno drobne chyby, kedze to strasne rychlo zmizne, ale tak snad budete vediet o co ide :
stop : c0000218 registry file failure
the registry cannot load the hive
systemroot/system 32/config/software
or its log or alternate
it is corrupt ,absent or not writable
collecting data for crash dumping
nitializing disk for crash dump
beginning dump of physical memory
dumping physical memory for disk napocita do 100 a potom zase len mam na vyber ako chcem spustit win, akurat vzdy nakoniec nabehne modre a zase toto.
Budem vdacny za rady.
|