zdravim, ma takyto problemik.. vlastne ani neviem ci to suvisi s windowsom.. nedavno som pracoval na pocitaci a zrazu z nicoho nic mi ostala cierna obrazovka, nic sa nedalo robit.. tak som restartol pc, no uz ked sa nacitaval BIOS boli cez obrazovku take.. zvisle ciary, take preusovane, niektore pismenka namiesto bielych boli orandzove a ked sa nacital windows a mala sa zobrazit prihlasovacia obrazovka ostala zase len tma.. tak som sa dostal na admina cez nudzovy rezim, nahral bod obnovy z pred par dni.. a islo to.. no o chvilu zase ostala len tma.. tak som preinstaloval windows.. 2 dni fical a dnes zapnem pocitac a znova mi nejde nacitat prihlasovacia obrazovka.. tak som azs cez admina nahral bod obnovi, prvy krat isiel, potom to hend spadlo, druhykrat nesiel a tretikrat to teraz ide.. upozornujem ze ked sa mi to stalo prvykrat nic som neinstaloval.. proste z nicoho nic.. napada ma uz len snad ze to moze byt nejaka aktualizacia windovsu ktora ten problem robi.. nestretol sa s tym niekto, neviete ako to riesit? moze to byt chyba v HW? mam win xp home edition SP3 ..
dakujem pekne
|