Zdravim mam jeden velmi velky problem co sa tyka windowsu mojho. KEd zapnem pocitac vipise mi zevitejte a pritom sa toci to cudo to ej este v poho a potom sa mi objavi pozadie pracovnej plochy + Strat TOLKO! ziadne ikony. a potom mi vypise ze Program windows priskumnik prestal pracovat a Program skype prestal pracovat a TOLKO ked dam vsade X tak mi zmizne vsetko a ostane mi len pozadie. a neviem nic ine robit len vypnut hl vypinac. ani START nemam. Taky problem som este nemal. Prosim aby ste mi na tento prispevok odpovedali Kazda jedna rada mi vela pomoze.
Spustit si mozem len niektore programy napr HRY. otvorim si spravcu uloh dam tam vykonat novu ulohu a dam si tam D: a potom tam mam hry atd. alee nic ine nemozem
nie nic. som urobil len tolko ze do vyhladavaca co je v starte som zapisal microsoft word a potom uz mi vypisalo ze windwos prieskumnik prestal rpacovat. a mam win 7
neinstaľoval si nejaké prrogreamy ktore si stahoval s utorrentom? lebo v torrentoch zviknú biť take programy ktore zdemoluju cely windows... ale keď nie , tak to bude obnova windowsu, alebo reinnstall