Chcel by som sa opýtať, či by mi nevedel niekto poradiť v čom bude problém keď mi z ničoho nič prestalo ukazovať okolité pc v sieti. Mame v práci podnikovú sieť - káblová a z ničoho nič mi prestalo ukazovať okolité pc v sieti. Internet mi ide, aj tlačiť sa mi dá na okolitých pc. Skúšal som pingnúť okolité pc a našlo mi ich. Len mi ich neukazuje v sieti. Mám vistu. Vďaka
No mal som nastavenu WORKGROUP ale zistil som, že ten ITckar co nam robil presietovanie pc vytvoril až tri pracovne skupiny, takže som musel len premenovať prac. skupinu na tu, v ktorej su ostatne pc a už mi ich aj ukazuje. Každopádne vdaka za pomoc
Ja mam doma dva notebooky siet cez wifi router a tiez mi neukazuje okolite pc aj skupinu mam rovnaku...ak zadam priamo ip pocitaca na ktory sa chcem dostat tak to funguje
Máš nastavené nejaká zdielané priečinky?? Ak nie tak sa ti vlastne nemá moc čo ukázať v tom okne so sieťovými PC. Alebo si ich tam proste pridaj cez sprievodcu a hotovo.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Jasne ze mam zdielane subory aj mi to jednu dobu fungovalo a terat to aj vypisuje Sietovy prostriedok Doma (doma je pracovna skupina) nie je pristupny. Mozno nemate povolenie na jeho pouzivanie. Obratte sa na spravcu servera ci mate pristupove prava.