Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 12 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 04.05.09 Prihlásený: 04.05.09 Príspevky: 1 Témy: 1 | 1 |
Zdar... mám taký problém, mám na CD Windows XP a keď chcem windows preinštalovať, tak mi vypisuje, že sa inštalácia nepodarila, lebo nejaký súbor xyz sa nenašiel... ale predtým som normálne preinštalovával windows s týmto CD a nerobilo to, veď to, čo je na CD, to sa už nedá vymazať nie?poraďte, ako tento problém obísť... a teraz druhý rpoblém, odkedy som sa pokúšal preinštalovať ten windows s tým CD, tak pri každom spustení mám na výber, či chcem spustiť win normálne alebo preinštalovať ho, aj keď v PC nemám inštalačné CD a keď žiadnu možnosť nezvolím, tak o tri sekundy sa mi spustí tá druhá možnosť, inštalácia... ako to mám opraviť, aby sa mi win spúšťal tak, ako doteraz, normálne automaticky?
|
|
Taj tam DVD od visti naformatuj to a potom si daj to XP.
|
|
Registrovaný: 11.04.09 Prihlásený: 06.05.09 Príspevky: 206 Témy: 11 | 11 |
a nemas poskodene cd? ze nenajde.
v biose skus nastavit 1.hdd 2.cdrom
|
|
Registrovaný: 17.04.08 Prihlásený: 04.01.25 Príspevky: 13276 Témy: 425 | 425 Bydlisko: Myjava |
skus to CD v obchode kde si ho kupil reklamovat,a skus poziadat,ci ti ho nevymenia za nove original CD...kedze je to drahsia zalezitost
_________________ PC: MSI B450 GAMING PLUS / AMD Ryzen 5 2600 / SilentiumPC Fera 3 HE1224 / ADATA XPG Spectrix D40 DDR4 2x8GB / Gainward GeForce GTX 1060 Phoenix 6GB / Adata XPG Gammix S11 M.2 SSD 480GB NVMe / Seagate BarraCuda HDD 2TB / WD Green 4TB / WD My Book Essential 3.0 2000GB / WD Elements 2000GB / ASUS BW-16D1HT / Creative Sound Blaster Audigy RX / Corsair CX450M / SilentiumPC Regnum RG4T / Dell P2719H / Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 / Logitech G102 Prodigy Gaming Mouse / Microlab SOLO9C / Microlab B77 / SONY WH-1000XM4 / Koss Porta Pro / Microsoft Windows 10 64-bit FPP PC (history): ASUS M4A785TD-V EVO / Athlon II X4 640 / Hynix 8GB (2x4GB) DDR3 1600 MHz / Sapphire HD7750 1GB Ultimate Silent Series / AMD Radeon R3 120GB / Seagate 7200.12 500GB / Samsung SH-S223L / Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic / Axago PCEU-43R USB3.0 / TP-LINK TG-3269 / Corsair VS450 / 24" BenQ G2420HDBL / Gigabyte GT-U8300 NTB: Huawei MateBook D15 NTB2: Alcatel PLUS 10 LTE NTB3: MSI M670X-091SK / Transcend 2x1GB DDR2 667MHz Phone: Samsung Galaxy S9 Phone2: Samsung Galaxy S20+ Turntable: Tesla NC 470 / Ortofon OM 5E |
|
Registrovaný: 27.12.07 Prihlásený: 17.02.16 Príspevky: 5446 Témy: 0 | 0 Bydlisko: Opičí ostro... |
Pokiaľ sa inštalácia nepodarila, nemáš na disku funkčný OS, preto ti nabehne inštalácia. To CD riadne očisti a vyskúšaj inštaláciu ešte raz.
|
|
Registrovaný: 03.10.07 Prihlásený: 28.05.13 Príspevky: 1985 Témy: 136 | 136 Bydlisko: Prievidza |
Inak ak je ten Windows original , tak niekde na nete si stiahni presne taky isty tip Windowsu ako mas , nainstaluj ho , a pouzi licencny kluc s originalu.
|
|
|
[quote="olivo"]Zdar... mám taký problém, mám na CD Windows XP a keď chcem windows preinštalovať, tak mi vypisuje, že sa inštalácia nepodarila, lebo nejaký súbor xyz sa nenašiel... ale predtým som normálne preinštalovával windows s týmto CD a nerobilo to, veď to, čo je na CD, to sa už nedá vymazať nie?poraďte, ako tento problém obísť... a teraz druhý rpoblém, odkedy som sa pokúšal preinštalovať ten windows s tým CD, tak pri každom spustení mám na výber, či chcem spustiť win normálne alebo preinštalovať ho, aj keď v PC nemám inštalačné CD a keď žiadnu možnosť nezvolím, tak o tri sekundy sa mi spustí tá druhá možnosť, inštalácia... ako to mám opraviť, aby sa mi win spúšťal tak, ako doteraz, normálne automaticky?[/quote
skus to orginal cd XP naklonovat v clonyCD a napalit a s napalenym nainštalovat alebo nenaš volačo s HDD?
|
|
Registrovaný: 27.12.07 Prihlásený: 17.02.16 Príspevky: 5446 Témy: 0 | 0 Bydlisko: Opičí ostro... |
Citácia: skus to orginal cd XP naklonovat v clonyCD
To nie je dobrý nápad, CloneCD naklonuje disk aj s chybami.
|
|
|
prandof píše: Citácia: skus to orginal cd XP naklonovat v clonyCD To nie je dobrý nápad, CloneCD naklonuje disk aj s chybami.
Prečo si misliš že to nakopiruje aj z chybami? na take cd čka som použival vyp.mechaniku plextor a nikdy už žiadne chybi neboli- pioner+plextor, s takov konbinaciov som klonoval disky playstation a playstation nepotreboval žiaden modchip, alebo si použi recovery cd-dvd diskov ked už niečo chceš vediet.
|
|
Pretože už z princípu je Clone CD určené na presné klonovanie disku so všetkým, čo na ňom je (hlavne rôzne ochrany), aj sám o tom píšeš (playstation, keby si ho skopíroval normálne, tak ti určite nepôjde).
|
|
|
prandof píše: Pretože už z princípu je Clone CD určené na presné klonovanie disku so všetkým, čo na ňom je (hlavne rôzne ochrany), aj sám o tom píšeš (playstation, keby si ho skopíroval normálne, tak ti určite nepôjde).
Playstatin som kopiroval na čierne cd ak si dufum take videl, v 2000 roku som mal plextor CDRW 16x ked sa vtedy ešte predavaly cdrwmax 8x priatelu, nebudem pisat blbosti lebo kamarat kupil novi playstation neupraveny a moje cd tam išlo a druhy čo napalili nespustilo, ten plextor bol orginal japonec lebo s tade ho mam, mam ešte jedn plextor12x aj ten je japonec, a tie čierne cd boli japonske a ked som to ukazal v jednej firme čo predava pc a bol tam jeden obchodny zastupca na pc komponenti tak gulili očami že take volačo nevidely aš potom kdesi čosi o dva roky sa začaly predavat roznofarebne cd v čechach
|
|
Ty si teda iný frajer . Ak si si nevšimol už je rok 2009 a Plextor už dávno nie je tým čím bol, tak sa spamätaj, pretože ani nevieš o čom píšeš.
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 12 ] | |
|