Mám taký problém, ale neviem či poznáte Cisco a systém testov. Ak áno, potreboval by som poradiť s jedným typom testov, ktorý musím urobiť, avšak test je potrebné spustiť cez program Packet Tracer. Problém je v tom, že ak otvorim okno (v prehliadači) s výberom testu, mal by sa mi načítať program - Packet tracer, ktorý spúšťa aplikácia Java ale ono mi ten Packet tracer nespustí. Aktualizoval som Packet Tracer aj Java program a stále mi nechce otvoriť ten Packet Tracer. V prehliadači sa cez Java doplnok kontroluje verzia programu Packet tracer a následne sa má objaviť možnosť "Take assessment" ale neobjaví sa. Keď otvorím konzolu programu Java, tak na konci vypíše toto:
Kód:
Warning:
Swallowed Exception: null
The system wasn't able to set up communication with Packet Tracer in a timely manner.
at panther.pep.ExamWarningWorker.checkPacketTracerVersion(ExamWarningWorker.java:355)
at panther.pep.ExamWarningWorker.launchPacketTracer(ExamWarningWorker.java:289)
at panther.pep.ExamWarningWorker$1.run(ExamWarningWorker.java:158)
...Preto by som potreboval poradiť ako to mám opraviť, ak by niekto vedel. Test sa musí spustiť automaticky, keď klikném na možnosť "Take assessment", lenže tám možnosť sa mi nevysvieti.
Za pomoc budem vďačný