Dobrý deň, asi týždeň čítam fórum za fórom, a nikde neviem nájsť taký prípad, ako mám ja. Mám Problém sozapojením HDD asi takto. Mám ext.HDD WD MyBook Essential 1,5TB, a na ňom sa mi podarilo vo vnútri zalomiť koncovku pre miniUSB. Keďže po obehnutí hádam každého ťažkého idiota čo by to mohol spájkovať (neviem prečo sa konkrétne značky WD boja), som sa rozhodol modul prepájajúci napájanie a informácie z HDD do USB odstrániť( vytiahnúť), čím mi vznikol klasický HDD. Ten som v PC napojil ako aj na napájací kábel (HDD sa rozbehlo, a točí sa), tak aj na SATA kábel (MotherBoard má 4 výstupy, skúšané všetky). v BIOSe je vidiet pripojený povodný 320GB HDD (cirou nahodou tiez WD
) a aj nový, o ktorom to vie všetky informácie. Ale nastal problém, po zapnutí WIN ho proste nič nevidí. Skúšal som všeličo, nič na neho nezaberá. Keďže je na ňom veľmi veľa údajov (cca 700GB) formát nepripadá v úvahu. Pred poškodením miniUSB (aj to nastalo vo vypnutom a odpojenom stave) fungoval správne. Ak máte nápady, sme s nimi, skúsim čokoľvek.
Ak su potrebne aj ine info, (hadam nepodstatne ako RAM, GK a pod) tak napisem...