Zdravim , mmm taky problem , z nicoho nic mi prestal ist zvuk . Banality ako zly jack a stlmeny zvuk mi tu ani nepiste to som skontroloval . Preinstalacia windowsu nepomohla a ked instalujem driver co mam priamo k PC na CD tak mi pise failed + pridavam aj par obrazkov .
Nerobil si ziaden zasah do PC predtym, ako Ti prestal ist zvuk? Instalacia noveho hardveru, aktualizacia ovladacov, a pod.?
V systeme Ti momentalne ukazuje len ATI HD Audio, co je sucast grafickej karty, integrovany SigmaTel tam vobec nie je.. Pozri pre istotu , ci nie je zvukovka vypnuta v BIOS-e, inac je mozne, ze odisiel cip..
Jediná vec ktorú som pred tým robil bolo že som vymieňal klávesnicu ..... som skúšal starú čo som mal ale nefungovala tak som dal naspäť tú čo som mal . Inak žiadny zásah a čo sa týka toho biosu , viem sa do neho dostať ale už neviem kde to tam hľadať , ten môj BIOs vyzerá nejak takto (toto je len obrázok z googlu nie presne ten môj)
Sama od seba by sa v BIOS-e vypnut nemala.. Pohladaj tam polozky Configuration > On-Board Devices -> Audio.. Ta klavesnica bola PS/2 alebo USB? Ak PS/2, vymienal si ju pri vypnutom pocitaci?
Odpojil som prvú ktorá bola v PS/2 a napojil tu starú do USB a potom som ju odpojil a napojil zase starú do PS/2 , PC bol celý čas zapnutý . V BIOSe mám Audio - Enabled
Niektore dosky boli dost citlive na zapajanie PS/2 klavesnice pri zapnutom PC, par takto odpalenych dosiek som svojho casu vymienal. Kludne to mohlo poskodit aj nieco na Tvojej doske, chyba moze byt ale aj inde.. Ak Ti vsetko ostatne funguje, ta zvukovka by bola asi najlacnejsim riesenim..
"epodporuje 64bit verzi win 7
a nejde na xp takže bych ji neradil kupovat.
prodává se bez instalačního CD a bez manualu
přišla mi v igelitovém pytlíku"
podporuje xp, vistu aj 7, samozrejme aj x64, ved pozri si stranku creative, ked som ti ju sem daval tak som to kontroloval , a to ci je v krabici a je pritom cd uz neviem ale ved to by ti bolo aj tak na dve veci ci?
povedal by som ze su to skor nejaky strasny inteligenti co zvukovku iba vlozili do pc a cakali ze pojde sama od seba, podla tej tabulky by si mal mat dva volne PCI sloty takze ti pojde, ale ak chces nieco lepsie priplat si za toto http://www.alza.sk/asus-xonar-dg-d188948.htm je lepsia ako creative v podobnej cene