Mam taky problem napr ked zapnem cs ako keby mi po monitore "behali" take "ciarky " vyzera to asi tak ako keby moje oko davalo viac fps .. mam radeon 9250 mmoze byt chyba v nej? alebo monitore?
neviem teraz, ake presne ciarky pozorujes, ale skontroluj si poriadne, ci mas spravne zapojeny monitor do grafiky (moze byt trosku uvolneny alebo nieco podobne, vyskusaj s koncovkou trosku pohybat a pozriet, ci sa obraz neukludnil) a ak mas lcd, tak vyskusaj aj funkciu "auto"
inak povedane nieco ako ked s kamerov nahravas tv alebo monitor a bude ti tak obraz "behat" len menej najcastejsie na tmavych povrchoch to robi moj monitor SyncMaster 940nw
fuha, to mas az take ? no ak to je grafikou, tak skor uz z dovodu ze je predsalen stara a mozno sa na nej nejake veci pokazili. urcite nie preto, ze by nezvladala HL1 engine..mas ju s pasivnym alebo aktivnym chladenim ? teploty si meral ? robi to len CS ? teoreticky to moze byt aj monitorom, ale zalezi od toho, ci je problem len pri csku alebo ho pozorujes pri vsetkych hrach a podobne
problem pozorujem skoro vzdy ;( aj pri surfovani napr aj tu ked mam ten tmavsi templat pasivny chladic teplotu uz nepametam ale dost ... ale neska asi zoberem monitor a u kamarata vyskusam
nemas v nicom problem to mas len urcite vypatu vsync (v ovladacoch grafiky)! Najviac to ej vidiet na nuke ak si dobre pamatam na streche Zapni vsync sice nebdues mat 100fps ale nebudes mat ciarky po obrazovke
Mne to robí len počas hier inak nie ale keď počas hry prepnem na Analog šecko je OK musím nový kábel kúpiť či nebude tam problém, inak mám presne tú istú grafickú... je dosť divné aby obom nešli káble ??? no nevim kupin novy vyskušam...
no a skusal si tam pripojit iny monitor,dost by ti to pomohlo na vylucenie niektorych chyb,moze to byt aj nastavenim frekvencie monitoru,alebo mas velmi dobry zrak a potrebujes rychlejsie snimkovanie aspon 45 obrazkov za sekundu