Mam laptop toshiba satelite (cislo uz neviem) a naposledi ked som chcel nainstal win XP prof tak som mal este home a nechcelo mi to nainstalovat tak som na druhom kompe moj HDD zasunul ako externy HDD naformatoval zasunul do svojho a ono to neslo nakoniec to viriesil servis a zase mi win pada (tentokrat prof) prosim poradte ako ho reinstal... dik moc
no na naformatovani hdd tich postupou moc nieje vsunul som cd do cd-rom a nic... tak som v biose prehodil nacitanie cd-rom pred hdd nieco to spravilo ale spravalo sa to ako kebi tam to CD ani nebolo...
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
Už som tu raz napísal, nie všetok software čo používame je legálny. Kto si bez viny hoť kameňom. Nikto nehádže? Asi nie.
Je tu ešte jedna možnosť, TROCHA ZLOŽITÁ. Ja mám skener Mustek 1200 a ten v XP nejde. Tak mám disk rozdelený na c:1 GB a zvyšok do d:39 GB. Na cečko som nainštaloval win98 a potom vňom som na dečko nainštaloval xp. Akurát treba urobiť tri veci. Preformatovať disk na fat, rozdeliť ho na dva a pri štarte si vybrať windows. Predvolený je xp. K tomuto úkonu je potrebná štartovacia disketa win98 a win 98.