Zdravím, snáď som trafil sekciu kam písať moj problemik
No o čo ide, proste brat hral na PC nejakú hru a ževraj mu tam naskočili na obrazovke miesto obrazu nejake farebné čiary, tak PC vypol a nechal tak. Keď som prišiel PC som zapol, no a hneď ako sa pc zapina, tam kde sa môžete dostať do biosu atd nieje obraz len nejaké červené čiary, ďalej naskoči logo windows (mám win10) načítava sa a potom keď mám písať heslo bum zas nejaké farebné čiary pár sec. A potom len čierny monitor
. Niekolko krát som PC reštartoval a potom mi naskočilo že sa vyskytla nejaka chyba mal som tam pár možností vybral som že si úplne preinštalujem win , začalo sa to robiť , načítalo sa 100% a potom že sa pripravuje win alebo dačo take nevypinajte pc oddychnite si vaš pc sa niekolkokrat reštartuje... tak som to nechal tak , po chvíli cca na 15% čo som videl skočil čierny monitor a nič.... nejaký čas som to nechal tak ale stále bol čierny monitor tak som pc vypol ... pár krát som to opakoval stále to isté, teraz je taký problém že mi začne zapínať pc ako som opisoval a skončí to na čiernom monitore
Niesom profík v pc preto to píšem sem či s tým aj ja dačo urobim alebo to dať niekomu kto s tým robí
Neviem či je chyba vo windowse alebo niekde v pc, procesor graficka alebo neviem čo
Snáď dakto bude vediet pomôcť, môžem pridať fotky ako to vyzera pri tom zapínaní. Ak sú tu nejaké chyby pardon písané mobilom