ZDRAVICKO KTO BY MI VEDEL PORADIT AKO A CI SA TO VLASTNE DA ....MAM KOMP NAPOJENY NA LCD SONY BRAVIA DVI-HDMI.ALE NEVIEM AKO TAM NAPOJIT ZVUK ABY SOM TO NEMAL CEZ TIE MOJE CHRASTITKA ALE CEZ TELKU...AK JE TO V KABLOCH TAK AKE AK JE INY PROBLEM RAD BY SOM VEDEL AKY....ZA ODPOVEDE BUDEM VELMI VDACNY
KUPIL SOM SI KABEL ...ALE ZVUK MI STALE NEJDE...NA PC TO MAM ZAPOJENE V CIERNOM NA MATICNEJ..A V TV ??? JE TAM TOHO TROSKU VIAC.MAM TAM 2X NA 2 CINCHE...A DALSICH 5 CINCHOV STOHO DVA SPODNE SU ZVUK LAVY/PRAVY.SKUSAL SOM ZAPOJIT CEZ VSETKO ALE K NICOMU SOM SA NEDOPRACOVAL.MOZE BYT CHYBA AJ V NADSTAVENI PC?LEBO KED SI SPUSTIM OVLADAC AUDIO NA NIEKTORYCH SEKTOROCH ALEBO AKO TO NAZVAT JE MUTE...POMOOOOC
graficke karty ATI zo serie HD3xxx a HD4xxx obsahuju aj integrovanu zvukovku a teda je tu moznost priamo prenasat aj zvuk bez prepjania, NVIDIA grafiky to nemaju
Naposledy upravil Jaro dňa 30.07.2008 22:17, celkovo upravené 1
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b
skusal som to vypat ale nic sa nedeje.kolega mi hovoril ze to musim aktivovat cez ovladaci panel-zvuk a zvukove zariadenia..ale tam si s tym neviem dat rady...mam to skusit cez hardver,zvuk,zvuky?
mam to vsetko v pohode....v ovladacom panely-zvuk zvukove zariadenia...som sa dostal trosku dalej.Uz tam mam tie repro od tv ale len mi nachvilku zacherapcia a koniec...je tam volaky start setup ked ho spustim da sa mi to prepat na tv ale po chvilke to vypne...ale stale je to len sum...????a ze preco?