Custe
mam niekolko problemov s touto doskou ale snad sa vyriesia
teda mi pomozete ich vyriesit
1. Odpajanie internetu... na starom kompe net fical bez padu na novej padne niekedy vobec , niekedy 1-4 krat denne jak sa mu zachce ci hram online, ci zapnem single player net si proste nekedy padne.
skusal som jedine odznacit nech nevypina zariadenie kvoli uspore energie no nepomohlo
2. Asi kazdy tyzden mi Samsung soft (k obrazovke) vypne ze tento pocitac nepodporuje magictune.exe
(nie je to az taky problem ale mohlo by to suvisiet )
3. Audio vzadu je 6 vystupov ale na 7.1 predky,zadky,boky,sub,mikrak,vystup problem je ze mam bedne a sluchatka a som v prdeli, musim to prepajat jak paka
pravdepodobne sa to neda vyriesit ale mozno nieco viete
jedine mi to slo urobit tak ze som zapojil bedne/sluchatka ako bocne bedne a nastavill som priestorovy zvuk ale stalo to za prd. (zapajal som HD audio ktore som nastavil aj v biose bez uspechu, dneska som skusal ac97 a soft nasiel vystup aj na mikrak aj na zvuk ale stale to nefunguje...)
Updatol som BIOS, ovladace som reinstalovaval asi 3x uz.
(ohladom audia je to riesenie pouzit predny panel, asi to budem muset spravit ale v skrini uz som urobil poriadok v kabelazi a nezapojil som jeden molex z predneho panelu (asi som si myslel ze molexi uz nebudem potrebovat(je to zeleno biely kablik - v zadnom navode som nezistil co to je)))
Priorita: 1. net 2. audio (aj ked tam bude riesenie ten molex, asi) 3. bugnuty soft