Mám doma myš značky razer. Bolo by to skvelé keby fungovala bez problémov, ale bohužiaľ tomu tak nie je. Vždy keď myš dvihnem alebo urobím s ňou urobím prudký pohyb tak sa jednoducho na krátky čas vypne. Myslím že to je problém s káblom (je tam asi zlý kontakt alebo čo), ktorý je podľa mňa zbytočne dlhý. Zisťoval som kde by mi to vedeli opraviť a odpovede boli typu, že takéto zariadenia sa opravovať neoplatí a že razer na Slovensku nemá servisné stredisko atď.
Prosím vás máte niekto s týmto skúsenosti, alebo poznáte človeka alebo firmu, kde by sa na tú myš aspoň pozreli a zistili kde je problém a prípadne ju opravili?
To je mensia nevyhoda Razeriek ... lamu sa im kable ... Popros nejakeho znameho elektrotechnika nech ti ten vymeni alebo v mieste zlomu odcvakne a skrati ...
_________________ MiniITX PC Gigabyte H61N-USB3: CPU: Intel Core i5-3470 | Memory: 8GB DDR III | GPU: MSI N760 2GD5/OC ITX | HDD: Seagate SSHD 500GB SATA III | LCD: Dell UltraSharp U2412M
:D už mať len známeho elektromechanika ale vďaka za radu pomohla
napis odkial si a mozno sa tu niekto ochotny najde ....
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
for Devil_SK: BA alebo SNV a okolie
for Lub0$: to sa tiež pekne hovorí, neviem či si tú myšku niekedy videl, ale ani netuším ako ju otvoriť a aj keby som vedel tak šprtať sa v takom niečom čo ma nestálo korunu... tak na to nemám gule