Zdravím, dúfam, že som tému zaradil správne.
Mám nasledovné problémy s notebookom:
Prvý problém je v tom, že notebook sa niekedy nechce vypnúť. Vypnem ho normálne cez Windows, na obrazovke je napísané, že sa odhlasuje/vypína a robí to niekedy aj 10 minút, a to normálne nie je, vtedy ho vypnem tlačidlom na vypnutie, lebo sa vtedy väčšinou chystám do postele a chcem v kľude zaspať.
Taktiež, keď si nastavím automatické vypnutie, cez program Vypínač na dobrou noc, tak sa notebook nevypne, ale vyhodí sa mi modrá obrazovka a vypíše mi, že došlo k neočakávanému vypnutiu, potom ho tiež musím vypnúť cez to tlačidlo.
Taktiež, ako som už vyššie spomínal, keď niečo inštalujem a pracujem v nejakom programe popri inštalácii, tak notebook mrzne, čo by robiť nemal.
Ďalším problémom je, že sa mi niekedy objavuje na obrazovke (v pravom dolnom rohu) taká biela škvrna, či čo to je. Objavuje sa to vtedy, keď je obrazovka "čierna".
A ešte jedna vec. Keď sa mi inštalovali aktualizácie pred vypnutím, tak aktualizácie sa nainštalovali, ale notebook sa už nevypol. A keďže som ho predtým zavrel, tak niekedy sa aj stalo, že keď som ho opäť otvoril (vyklopil) tak bol display len čierny, skoro ako keby bol už vypnutý, a zjavovala sa tam spomínaná biela škvrna. Teraz inštalujem aktualizácie ešte predtým, než notebook cez Windows vypnem, aby sa toto nestávalo.
Ešte som zabudol na jednu vec. Často sa mi stáva, že prestane reagovať nejaký program...najčastejšie to býva Windows prieskumník...
Poraďte prosím, už pomaly ale isto strácam nervy...
NOTEBOOK:
http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv6-6b90 ... 275295.htm