ahoj, ja som doma nezaznamenal ziadne vaznejsie problemy s vypadavanim netu..
_________________ msi k8n neo2fx, athlon64 3500+, seagate320gb , 2x512ddram, inno3d 7600gs, LGdvdrwLS - OS - XP prof
HP Pavilion dv6500 - OS - vista home premium
No mne vcera okolo22:20 vypadol a naskocil az 22:40.....ale modem svietil a tak som zastresoval ze sa zas stalo cosi s nastaveniami a resetol a znova preinstaloval som modem a nic....az potom to nabehlo same:(
Edit:Alebo mi to robi take veci ze si nastavim napevno IP v modeme a aj v pc a aj porty ale zrazu ma odpoji a vsetko musim dat na default a odznova nastavit...a pritom je vsetko v poriadku akurat nejde net....alebo si nastavim v modeme IP napr196.168.1.8 a dam ulozit a mam ju takto aj den a znicoho nic mam utorrent zeleny a ked mrknem do modemu tak ta IP je uplne ina:(...
A toto vsetko robi po tom ako som aktualizoval modem podla navodu od t-comu...
No tam mi minule odsiel net..tak im volam lebo odisiel z nicoho nic....resetovali a prepojili ma este na inu linku a stale nic...poslali technika a ten preinstaloval modem a este nieco vraj urobil a potom isiel.A zahlasil ze len preto ze sa pozname tak to bude gratis inak 1600Sk.....no to mi je za firma....
Ja mám od T-comu internet už 2 roky a podľa mňa nato, koľko majú klientov by sa mohli trošku uvedomiť.. Stále keď je problém, tak ho nevedia vyriešiť LOL
No takze posledne dni mi nacitava stranky dako extra dlho.....a neviem preco...skusal som ping a tam mam priemer 18 a DNS mam openDNS....ale naozaj nehorazne dlho nacitava stranky.Neviete preco?Inak rychlost je cca 2.5Mbit
A AV Avira Premium Suite to asi nebude robit ze.....