No, neviem...skusme porozmyslat:
Tunatic vyzaduje na "vypocutie si" pesnicky mikrofon - dalsia strata kvality zvuku a nasledne prudke znizenie presnosti a moznosti daco rozoznat.
Udaje to posiela na akysi svoj server - to tam musia mat neviem kolko tisic veci v tej ich porovnavacej databaze...nevidi sa mi to realne.
Cela ta stranka Tunaticu na mna posobi ako dost vela zhovadilost, kde taraju o super-duper vymozenostiach toho softu, ktore ale niesu vobec realne.
Program totiz zvuk po digitalizacii v PC vidi len ako data, a tudiz nejaku cast dat podla ktorej detekuje ze co je to za pesnicka musi porovnat s nesciselnym mnozstvom inych vzoriek, ze ktora mu sadne. Program proste neni zivy clovek, na nejake pouzitelne rozpoznanie by musel obsahovat aj prvky umelej inteligencie, a to neni tak jednoduche spravit.
Na tych SE walkmanoch sa to chova ako? skusal si to? ze ci to neni len daka podobna pakaren.
Napr. rozpoznavanie hlasu na PC je omnoho jednoduchsie, pretoze hlas je vecsinou jeden zvuk pri istom mnozstve sumu z pozadia, ktore zachyti mikrofon, a je jedoduche ho na PC odfiltrovat.. Ale hudba je niekolko (desiatok) zvukov, ktore idu dost rychlo po sebe, takze preto pisem ze analyzovat hudbu neni tak jednoduche.
Tot moj nazor na toto, je ale mozne ze daco fakt pouzitelne dakto vymyslel, ovsem skusal som googlit, a nic som nevygooglil....
_________________ Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM Xiaomi Mi 9 Lite 64GB |