cau
hľadám schopných programátorov ktorý ovládajú jazyk C# ktorý chcú ukázať čo v nich je a niečo sa priučiť.
Ako ste už možno počuli project UFD asi na mesiac padol (prečo ?? )
Jednoduchý dôvod , ked nám Nanosoft Slovakia podala pomocnú ruku tak project patril oficiálne pod nich , potom sa však šéf nanosoftu z dôvodu nelegálne používaného softwearu a hroziacich pokút rozhodol project ukončiť .
Rozhodol som sa však project znovu rozbehnúť .
Teraz však v trochu vetšom štýle.
Súčasný stav teamu :
1., 2D grafik
1., 3D grafik
1., C# programátor
+
To že som vravel že začíname vo veľkom nieje žiadna lož .
Totiž pomoc s projektom nám ešte ponúkli :
1., C# programátor - 5 ročná prax v .NET , + prax v nejakom medzinárodnom týme
Ovláda jazyky : Angličtinu , Ruštinu , Slovenčinu
Skúsenosti s tvorbou 3D hier.
Hl. Programátor projektu.
1., 3D / 2D Grafik - Prax : 1999-2000 pracoval v Illusion Softworks Bratislava kde koncil na pozicii hlavny grafik ma na konte Chameleona . Dalsie zamestnanie bolo pre 10Tacle Slovakia kde mal na starosti podobnu poziciu pocas vecsej casti projektu ktory bohuzial nebol dokonceny pod menom Elveon. Od ukoncenia spoluprace s 10T
pracuje v zahranici pre Codemasters a ma za sebou projekt Flashpoint dragon rising, Dirt 2, F1 2010 a v priebehu buduceho mesiaca pribudne Dirt 3 a neskor Bodycount.
Ponúkol nám pomoc ako manager projektu , kedže má asi največšie skúsenosti s tvorbou hier . A ako vravel ked sa s tým začne tak to chce dokončiť na 100% do konca .
Citujem ho :
" Potrebujete zohnat viacej programatorov
Grafika nie je podstatna pravdu povediac mam tolko hernych modelov pre auto hru, ze by som s nimi mohol zaplnit 10 takych hier aku chcete urobit
Pre predstavu ( mam viac nez 500 modelov aut v top detailoch , vsetky objekty od znaciek, barier, stromov , budov atd v top hernej kvalite , textury pre 10tky roznych hernych povrchov atd atd) "
Takže prakticky Grafickú časť hry máme už teraz na úrovni najnovších 3D závodných hier ako napr NFS undercover. Už to len stačí naprogramovať .
Jeden programátor aj ked na profesionálnej úrovni to všetko moc ľahko nezvládne a tak hľadáme aspoň 10 schopných programátorov .
Ponúkame :
Vylepšenie svojich znalostí v programovaní
Práca na zaujímavom projekte a v zaujímavom kolektíve
Ukázanie svojich schopností a rozšírenie referencii
A omnoho viac .
Ak projekt vyjde čo je teraz dosť možné tak nikto určite neodíde bez zásluhy
Ako vravel Peter ( 3D grafik ) tiež začínal na takýchto projektoch.
Viac info :
Mail :
tomas.olejnik@nanosoft.sk
Za pozornosť dakuje Tomáš Olejník