Protože chladící výkon klasických chladičů už mému procesoru nedostačuje a tak jsem se rozhodl postavit si homemade vodní chlazení.
Protože by se ale můj vodník do klasické case nevlezl. musel jsem zakoupit big tower case.
Jelikož jsem case modder tak jsem se nemohl spokojit s klasickým vzhledem case. Rozhodl jsem se tedy pro komplexnejší modding.
Takhle vypadal case na začítku
Bočnice s již nakresleným vzorem. tady jsem se trochu nechal inspirovat bočnicemi firmy Thermaltake.
Kulatý úchyt bočnice se mi moc nezamlouval a tak jsem ho kus odřezal, trochu dopiloval a výsledek se mi zdá lepší.
Již vyřezaná bočnice. Tady jsem použil přímočarou pilku a pilník na dočištění.
Vyřezaný otvor pro budoucí chladič a ventilátory velikosti 120mm.
Vnitřek case jsem nastříkal černou matnou barvou.
Bočnici a celý case jsem nastříkal černou metalízou.
Přední ovládací panel jsem udělal z plexi tloušťky 4mm.
Panyl obsahuje: indikátor vybuzení, LEDka HDD, díra pro ovládání čerpadla ještě není obsazena, vypínač osvětlení CCFL, fan power off, tl. reset, USB 2.0
Tento obrazec jsem do plexi gravíroval přímou bruskou.
Již hotový vodník.
Již hotová case. Přední panel obsahuje LCD TFT display z PSone zapojený na TV-out a znakový display 4x20 pro zobrazování stavu PC. Dále je tam ještě nedodělané tl. power a spínací zámek. Můžete porovnat jak vypadá case po dokončení a před.
Video na kterém jsou vidět oba displaye v chodu je ZDE
Pěkná bedna.Kde sis koupil toho vodníka??Nebo spíš jak si ho vyrobyl??Ten spodní panel s těma ledkama ten si udělal jak nemůžeš jsem hodit návod??Prosím D
No je to pohoda ziadny extrem ale pohoda ... inac tie hadiece na tych medenych kloienkach mas uchytene nejak nalahko nie? inac chyba mi taka ta fotka do case cez uz zalozenu preplexiskolvanu docnicu
ale ako som uz raz napisal pohoda :up: