Deamon16 píše:
tak asi net framework ma rovnaké názvy niektorých dll súborov pretože tie ktoré mi vyhadzujú chybu mi v mozzile nechýbajú
kravina. Mne ich naslo v adresari mozilla firefoxu a nikde inde na disku.
Deamon16 píše:
Net framework má adresár ja som ho v počítči našiel možno to neni celý program ale ja som ho našie na C:\Windows\Microsoft.NET\Framework
omg, opakujem uz po niekolky krat....neni to program. Adresar mat moze, a aj ma, ale tam dokopy nic neni, nakolko len samotna instalacka frameworku 2.0 ma vyse 20MB a keby si sledoval proces instalacie, ak si to dakedy robil, tak zistis, ze drvivu vacsinu veci to pcha dakam do adresara windows.
Deamon16 píše:
a ako som mal vedieť že tie súbory patria k mozzile ked názov tabulky s chybou bol Net framework 2.0
keby si si vyhladal, kde tie subory na disku mas, vies to hned. Beztak ak chces tie subory niekde kopirovat a nahradzovat ako si povdodne chcel, musis zistit kde ich mas.
Deamon16 píše:
a svchost a preco ak to súvisí s mozzilou mi programy na ktoré potrebujem net framework vyhadzujú tabulku:
Popis:
Stopped working
Popis problému:
Názov problémovej udalosti: CLR20r3
Popis problému 01: launcher.exe
Popis problému 02: 1.0.0.1
Popis problému 03: 4d733fa6
Popis problému 04: Launcher
Popis problému 05: 1.0.0.1
Popis problému 06: 4d733fa6
Popis problému 07: e
Popis problému 08: e9
Popis problému 09: System.InvalidOperationException
Verzia OS: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Prečítajte si prehlásenie o používaní osobných údajov:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x041bco ma toto s mozzilou? nic. spadol ti nejaky launcher.exe bohvie akej hry alebo programu. Pouzi hlavu.
Subory o ktorych si myslis ze mas s nimi problem lebo ti to hlasi PC pri starte windowsu (divne same o sebe) patria firefoxu. A ten launcher.exe je daco uplne ine. Su to dve nesuvisiace veci.
Vobec ti nema co windows vyhadzovat nejake chyby ohladom dll suborov po starte systemu, si skontroluj programy pri spusteni systemu (cez msconfig) co sa ti to tam spusta a sposobuje tie hlasky.
WinVista a a Win7 framework 2.0 a nizsie obsahuju (sedmicka myslim aj framework 3), takze si ich hocikedy mozes odinstalit a nainstalit v ovl. paneli kde si odinstalovavas programy. Naboku v tom okne mas moznost ohladom pridania/ubratia/upravy sucasti windowsu. tam si to najdi a skus to odobrat a potom pridat.
Deamon16 píše:
ale mňa mozzila netrápi mám ju nainštalovanú ale používam operu mňe trapi prečo mi väčšina internetových programov a hier vyhadzuje chybu:
Popis:
Stopped working
Popis problému:
Názov problémovej udalosti: CLR20r3
Popis problému 01: launcher.exe
Popis problému 02: 1.0.0.1
Popis problému 03: 4d733fa6
Popis problému 04: Launcher
....atd.
a mám problém aj s firewallom ked v ovládacom panely kliknem na niečo čo súvisí s firewallom vyhodí mi to chybu:
Kvoli neidentifikovanému problému systém windows nemôže zobraziť nastavenia brány windows firewall
možno to neako súvisí ja neviem práve preto som sem napísal lebo niesom zrovna technický typ ja chcem hlavne vyriešiť problém pri ktorom mi väčšina internetových programov vyhazuje chybu CLR20r3
pise ti to preto lebo ten program kvoli dacomu spadol a necakaj ze ti to niekto len tak vyvesti, nakolko sa to neda. Napis na podporu vyrobcu toho programu a tieto udaje co davas sem, napis tam.
Keby si si popis tej chyby "CLR20r3" smaril do googla, tak najdes par pripadov kde toto uz ludia riesili a nepomohlo im ani reinstalacia net frameworku. Problem teda bude dakde inde.
Ked ti navyse este aj blbne nast. firewallu, tak to vidim na pekne rozdrbany OS zrely na format C a reinstall.