Neviem presne kde to mam zaradit ci k OS alebo ovladacom ale asi skor tu, no tak zacnem. Ja som mal win XP vsetky driveri som mal dobre nic mi nerobilo problem. Lenze sa mi posral PC tak som ho dal do opravi k takemu ujkovi jeho pozna aj moj oco a asi preto mi prehodil win na win7 lenze ked zapinam PC je tam boot manager takze si mam vybrat ci chcem win7 alebo earlier version of windows. Ako predvoleny os mal win7 tak tie skorsie verzie som ani nedaval lenze chcel som si zahrat CS tak som ho nainstaloval a ze idem hrat. No nadstavujem grafiku dam openGL lebo ine nastavenia t.j. softvare alebo D3D sa mne stym zle hram. No dal som ok a vyhodila mi talubka ze openGL mi nejde zapnut a z emi da software. Na win XP mi openGL normalne isiel tak som napisal kamosovi on mi poradil ze si mam stiahnut najnovsi ovladac na grafiku. Tak som to stiahol moja grafika je ATI Radeon X1050 Series tak som si stiahol ovladac dam tu aj link a moj win je win7 32 bitovi tu ej link
http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... ng=English. No tak som stiahol ten driver nainstaloval vsetko slo pohode aj openGL mi siel lenze som vypol PC a potom ked som siel zas tak vseto vyzeralo byt OK lenze ked sa nacitava plocha mne nic nenabehlo ani to ze sa nacitava tam je asi cakajte alebo nieco take mne hned ako to malo nabehnut takych vela farieb bolo na obrazovke neda sa to tak opisat to ybsme museli vidiet no a potom som to musel vratit cez nudzovy rezim pls neviete preco to robi ? Skusal som aj reinstalovat ten driver ale neslo.
// A tymto by som sa este chcel spytat ze ked tam earlier version of windows ci sa mi nic nestane s win7 ci to pojde normalne. Viem ze to tu nepatri ale necem len pre toto zakladat novy topic v OS.