Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 11 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 26.01.06 Prihlásený: 06.05.06 Príspevky: 164 Témy: 11 | 11 |
Dnes sa začala liga. Pozerali ste to. Čudujeme sa že naša reprezentácia sa nemôže dostať na majstrovstva európy či sveta. V jary sa nedá hrať lebo nie je kvalitný terén. V lete by sa dalo hrať, ale liga ma prestávku. A keď sa konečne v jeseni hráči rozohrajú po dovolenkách, už je tu zima. Myslím si že pokiaľ sa nezmení systém súťaže postupi na šampionáty sú pre nás v nedohľadne.
|
|
Registrovaný: 11.05.05 Prihlásený: 11.03.07 Príspevky: 490 Témy: 28 | 28 |
Fotbal neřeším, jde mimo mě... Ale zase nechápu proč jdu 8. dubna na derby
|
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
keby nerozpredali petrzalku kkti tak by som aj chodil na fotbal...teraz ee...si pockam do buduceho roka a zacnem chodit na zapasy typu slovan X kosice...aj ked to by som vlastne mohol aj teraz...nehraju nahodou niekedy teraz?
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
Registrovaný: 15.06.05 Prihlásený: 28.11.19 Príspevky: 8033 Témy: 115 | 115 Bydlisko: Košice Bydl... |
_________________ Asus P5KC, E8400 @4.5GHz Thermaright Ultra 120 Extreme, 2x2GB Vitesta EE, Asus Matrix 4850 Accelero S1 + S12B FLX
AC Fusion 550R, Coolermaster Elite 330 + 2x S12B FLX, Razer Lachesis, Z-2300 |
|
Registrovaný: 24.06.05 Príspevky: 1085 Témy: 76 | 76 Bydlisko: sc |
slovensky futbal stoji za nic preto nan nepozeram..
/spirit: presne tak
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!! |
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
Spirit píše:
aj tak vas v semifinale dame [skalica] :naught:
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
Registrovaný: 24.06.05 Príspevky: 1085 Témy: 76 | 76 Bydlisko: sc |
jaffar píše: aj tak vas v semifinale dame [skalica] :naught:
to by ste sa najskor museli dostat cez nas (nitra)..
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!! |
|
Registrovaný: 02.01.06 Prihlásený: 02.11.21 Príspevky: 3331 Témy: 91 | 91 Bydlisko: Prešov |
kosice nedate... (moj favorit)
_________________ Ryzden 3700X, 16 GB DDR4 3200, RX 570, Win 11 & Dell @ 10210U, 16 GB DDR4 2666, Win 10 |
|
Registrovaný: 26.01.06 Prihlásený: 06.05.06 Príspevky: 164 Témy: 11 | 11 |
Ako ste sa dostali od fotbalu ku hokeju ? Mne išlo o systém futbalovej ligy. Čo si o ňom myslíte ? Hokej pozerám tiež adržím palce košičanom aby oslavili nový štadion. Bolo už na čase aby ho konečne dostavali veď pre také veľke mesto to bola hanba, že nemá poriadný zimák.
|
|
Registrovaný: 13.07.05 Prihlásený: 04.03.08 Príspevky: 1186 Témy: 10 | 10 |
System nasej ligy je naprd.Ked je najlepsie pocasie tak je prestavka Uz roky sa taha tento problem s pocasim.Sa divim ze to dodnes neako nepomenili.
Inak naposledy sme(FC Spartak Trnava) vyhrali v B.Bystrici tak ze pohoda :naught:
_________________ PMD 85 |
|
imho najlepsie by to bolo tak ako je to v rusku a co ja viem kde este >> liga zacne na jar a konci na jesen..sice je to naprd kvoli poharom a tak ale v nasom pocasi by to bolo (afaik) lepsie
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 11 ] | |
|