mishal píše:
no čo ty poviem asi v aute sa čítať bohvie ako nedá narozdiel od toho sa tlačítka hladajú ovela lahšie ako hladať písmenká, slová kde som skončil ked sme naskočili na ten hrb nepoviem keby bola cesta pokojná to by sa aj dalo aj ked musím priznať že moc zase nečítam. to psp by bolo celkom dobré nejaké ihry do toho a srandy kopec len ako si poved otázka je že dokedy by ma to bavilo- to je vážne dobrá otázka. a asi by som mal aj nad tým porozmýšlať a práve pre toto dakujem tomuto fóru. (nemám rád takéto chvílkové ošiale ktoré nestihnem ani prekonzultovať s niekim a potom sa na také veci pozerám že načo som za to vyhadzoval prachy. tak ale aj preto som to sem napísal že či sa to vôbec oplatý či je to PSP také hratelné ako o tom každý hovorý alebo je to len dalšia volovina ako nintendo?
no ja by som si kupil normalny tetris a mas
inak to s tym citanim je aj tak len vyhovorka "where is will, there is a way".. ak tejto vete nerozumjes tak si napriklad radsej kup nejaky ten psycho walkman a uc sa pri cestovani anglictinu alebo ine jazyky.. myslim ze zmysluplnejsja cinnost..
inak napriklad si mvozes kupit notebook a robit na nom rvozne veci po ceste, njelen lahsje citat kedze obrazovka svjeti ale aj pisat (aby si nedopadol ako njektori tuto na fore ze pYsu a mIslja..) a podobne
ja som si kvoli tomu kupil laptop aby som mohol makat na vecjach do skoly aj vo vlaku ci v skole ked mi odpadne hodina
inak, tjeto osjale patrja k vasmu veku, takze zas az take hrozne to njeje, len sa tomu clovek musi naucit odolavat.. by som mal doma tolko drahych zbytocnych kravin keby som ich vzdy pocuval