Ako mam nastavit PSpad aby ked stralaci F10 (zobrazenie stranky v prehliadaci) sa mi prehnali php skripy cez server ???
Uz som nieco nastavoval v nastavenia Web Server a tam som nechal localhost a ako cestu som zadal misto kde mam nainstalovane Vertrigo.
Ale stale to nefacha .... tak mi pls napiste co presne tam treba nastavit ... diky
_________________ Ten, kto sa pýta, je hlupákom päť minút; ten kto sa nepýta, zostáva hlupákom navždy.
asi ma vlastny localhost a server mu bezi...zrejma ked nieco nakodi thak ulozi do root adresara a chce aby po ulozeni stalcil F10 a otvorilo mu prehladac z ulr: localhost...zrejma
_________________ CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
hej mam vlastny server .... a nevim jak prehnat ty stanky cezneho aby bol vysledok ... som totalna lama z tohto to uz fakt bolo lahsie ked som robil s C++ jak stymto tu
Az to vscko zvladnem napisem o tom tutorial pre tych co s PHP nikdy nerobili
_________________ Ten, kto sa pýta, je hlupákom päť minút; ten kto sa nepýta, zostáva hlupákom navždy.
No mam nastavene aj skratku aj server.
Server mam ako localhost a a korenovy priecinok som nastavil na tam kde mam nainstalovany vertrigo a podpeicinok WWW ktory je korenovy.
Ale aj tak ked dam F10 napise ze stranka nemoze byt najdena