Ahojte,
dnes som kupil nove PSU Crossair 650W kvoli novej grafike (Ati 5870), ako samouk som ju dnes nainstaloval sposobom, ze kable zo stareho PSU som nahradzal s kablami z tej novej. Vsetko bolo fajn.
Kupil som tiez nove CPU q9400 s tym, ze ked som ho nainstaloval, tak CPU fan mi isiel v kuse na 100%, dokonca aj ked som vypol PC cez windows shutdown, tak bezalo neustale az kym som PC nevypol natvrdo gombikom Power Off. Teplota 85C. V Biose bolo CPU rozpoznane ale v hw devices bola ako unknown, doslo mi, ze zrejme CPU neni podporovana maticnou, aj ked to ti hajzli pisu ( MSI g31m ). Moze byt?
Tak som nainstaloval naspat povodne CPU q9300 a dal som dnu novu grafiku, na zaciatku bolo vsetko fajn ale po spusteni hry my CPU zas bezi na 100% a odvtedy fici 4400 RPM aj ked nic nerobim
Co je chyba? CPU FAN je ten isty, ako bol predtym, aj procak, grafika to asi zrat nemoze, ziadne 3D mi nebezi Odporucane PSU na tuto grafiku je 500W, mam tam teda este rezervu.
Aktualne je CPU na 65-70 C stupnoch v kuse, s chladicom, ktoremu doobeda nic nebolo
pomocccccc :-/