Čo sa týka skla, tak toto od 3mk môžem len odporučiť:
https://www.mp3.sk/ochranne-sklo-3mk-hardglass-max-pre-apple-iphone-11-black-p-402172.htmlMal som ho osobne na iPhone 8, hneď po kúpe som nalepil a teraz prednedávnom skončila záruka a kúsok po záruke čiže 2 roky som ho predal a stále som tam mal toto sklo nalepené, aj to mi niekedy priamo padol na displej a bol z toho len škrabanec, taktiež po kúpe iPhone 11 po dobrej skúsenosti som si znova to isté kúpil, a dokonca mi zachránilo telefón, keďže také nešťastie sa mi stalo, po cca 2 týždňoch od kúpy toho skla mi naň padla ťažká Xiaomi powerbanka, a presnejšie na hranu toho skla, a keďže sa mi to esteticky nepáčilo tak som si kúpil nové a displeju sa nič nestalo, sklo je poriadne hrubé.
No ešte je otázne ako si na tom s pádmi, je možné, že niečo drahšie za 40€ môže byť odolnejšie, osobne som pri kúpe išiel kvôli nízkej cene, keďže osobne aby som dal 40€ za sklo, to mi prišlo veľa, ale všetko záleží kto sa ako o telefón stará, jednému neustále padá, inému ako napríklad mne tak len príležitostne až vôbec.
Čo sa týka obalu, no to je diskutabilné, tiež závisí od toho ako ti padá mobil
či hrubší alebo tenší, aká farba, aj originál obal k iPhone nie je zlá voľba, aleee raz som ho mal osobne a po pár mesiacoch som ho reklamoval keďže sa začal ten silikón trhať, na to, že to stojí veľké peniaze a je to originál pre iPhone a je to horšie ako obal z Číny za 1€ tak to je smutné.