zaujimalo by ma ake mate s tymto skusenosti....kupil som si telefon Orange San Francisco....samozrejme som chcel k tomu nejake puzdro tak som si kupil ...donho sa vsunie telefon a potom sa to puzdro zhora zatvori a zatvorene ho drzi magnet....nemoze ten magnet poskodit telefon???
nemá na ňom poškodiť čo. Dôležitá elektronika je chránená a odtienená, a nič iné pokaziť nemôže. BlackBerry používa magnety v púzdrach už roky a nič sa nedeje
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W
Uz sa to tu niekde na fore spominalo mam pocit. Kazdopadne keby sa nieco mohlo stat boli by toho plne fora a take puzdra by sa nepredavali lebo by ich nikto nechcel.
_________________ PC: Intel Q6600@3,33GHz, MSI GTX 670 OC (TwinFrozr IV), DDR2 1066 A-data 8Gb, Seagate Barracuda 7200.12 2000GB, Kingston 240GB SSD, Gigabyte EP35-DS4, MSI OPTIX G273QF , Logitech G502 Proteus Spectrum Notebook: Sony VAIO CW Series (VPC-CW1S1E/B) / LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H Stingray White || Mobil: Samsung Galaxy S21 FE || Auto: Audi S5 Sportback
fuha tak to uz je ina kava toto....hlbsie do vrecka....a co sa tyka tych folii po 4 eur zhruba ci kolko tie sa neoplatia velmi ci ako to je? rychlo zidu dole?
Presne tak, ja som v 2007-om rokmi kupil original antireflexnu a ochrannu foliu na FSC PocketLOOX T810, stala vo velkosklade 570 Sk a drzi doteraz so zanedbatelnymi skrabancami.. Kolega za rok vymenil aspon 5 lacnych folii, navyse aj displej si to odniesol..
Kvalitnejsiu foliu sa podla mna jednoznacne oplati kupit..
nj, aj ja ľutujem, že som si fóliu nekúpil, mobil mám cca 2 mesiace a ´najodolnejšie sklo´ gorilla glass je poškriabané, ani neviem ako ale je, bežné nosenie po vreckách.
nj, aj ja ľutujem, že som si fóliu nekúpil, mobil mám cca 2 mesiace a ´najodolnejšie sklo´ gorilla glass je poškriabané, ani neviem ako ale je, bežné nosenie po vreckách.