Takze uz to tam mam namontovane, tu pastu som dal len trochu a dobre rozotrel... hadam som to dobre spravil. V biose mam zapnute to C1E, takze procesor je podtaktovany. Ale pri zatazi ide na default. Tie teploty sa moc nezmenili pri idle, iba trochu. Ale hlavne pri zatazi sa o dost zmenili, co som skusal okolo 20minut to OCCT a tam sa procesor zatial drzal vacsinou na 52C a potom to kolisalo okolo tej teploty max 54-55C a potom zase smerom ku 52C. Su tie teploty dobre, alebo som mal s tym chladicom cakat nizsie, ked nemam pretaktovany procak?
Ale nasadil som ho snad dobre, tak neviem :/
Ale ciastocne to odhlucnil, hlavne pri zatazi - box vtedy moc hucal. Sice teraz je ten hluk toho fanu na cpu asi tak vyrovnany s grafikou pri 40%, takze to mi uplne staci, len tie teploty, ci som nemal cakat nizsie...
Dozadu som nakoniec kupil iba obycajny atric cooler fan
Ale ten uz nehuci ako ten predtym...a ten povodny zadny som dal dobredu - ten je hlucnejsi. Zatial mi to myslim staci. Tu bocnicu som nechal tak, lebo tie diery ked tam neboli zase to vadilo grafike, a ta mala potom aj o 8-9 stupnov viacej a procesor tak sito, tak som to nechal takto. A aj tak ma stale grafika viacej stupnov, nez s tym huciacim lacnym 1800rpm, co som mal predtym :O
Tu su tie teploty - idle s C1E:
Zataz po vyse 20min v OCCT:
A to je tu v izbe este dost teplo a PC je v stoliku, ale ma okolo seba nejaku tu rezervu, nech ma kam odfukovat
Takze su tie teploty dobre, alebo som mal cakat nizsie, ked nemam zatial pretaktovany procesor?