Potrebovala by som poradit s programom QIP infium. Nainstalovala som si ho a zadala som normalne ICQ cislo a heslo. lenze stale mi pise ze heslo je chybne...Co sa mohlo stat a co mam robit?:(
Nie Luks, mal som ten istý problém.. Heslo som dával určite správne.. Musel som znova prejsť na poslednú FINAL verziu QIP-u.. Doteraz neviem kde je tam chyba.. Takže pepa - teraz sa radšej na Infinium vykašli.. Ak na to niekto príde tak napíšte..
zda sa mi ze som kdesi pocul ze najlepsie zobere heslo ked je 6miestne ak je ichtam viac alebo menej tak z tym mozu mat qip alebo ine programiky problemi skuste mozno na to daco bude
ja pouzivam teraz najnovsi dostupny qip infium..a ziadny problem som nezaznamenal v podstate ako keby to uz ani nebola beta ...a inak pouzivam infium este od minuleho roku (vtedy starsiu verziu este)
_________________ PC1: CPU: i7 3770, MB:ASUS P8H77-M, HDD: Segate 2TB Barracuda SATA III, SSD: Samsung 250GB 840 EVO SATA III, 16 GB RAM, PSU: Seasonic 450W SSP-450RT/ aktiv. PFC/80+ Gold, VGA: iGPU HD 4000, OS: Win7 PRO SP1 64-bit CZ OEM, CASE : Cooler Master Elite 344 USB 3.0 čierno-modrá PC2: HP Compaq dx6100MT OS: WinXP SP3 Pro EN Netbook: Asus EeePC 1000H Black | Intel Atom N270 | 1GB DDR2 | Intel GMA945 | 160GB SATA2 HDD | Draft-N Wireless | Bluetooth | Windows XP SP3 Phone: Lenovo P780, THL 5000, LeTV 1S (X500) 16GB Every Man Is Hero... In his dreams... Na otázky ohľadom PC zostáv a komponentov cez SS neodpovedám, na to slúži toto fórum. Ďakujem za pochopenie.
Potrebovala by som poradit s programom QIP infium. Nainstalovala som si ho a zadala som normalne ICQ cislo a heslo. lenze stale mi pise ze heslo je chybne...Co sa mohlo stat a co mam robit?:(