cawte mal som verziu 8030 ale nedalo sa mi posielat na ica6 tak som si po dlhsej dobe lebo uz ma omrzelo prehlasovat sa na icq koli neakym suboom na odoslanie stiahol novsiu verziu 8050 a čudujte sa svetu ani stej sa neda posielat bude pripojovať do nekonecna.....
Raz to ide raz nie jeden cas som ymslel ze je to moj firewall ale tak aj ked ho vypnem tak to iste robi proste ako sa chce 6 tke tak tak die raz nie raz nie
Ano je to problem-ja to riesim tak, ze mam nainstalovane aj qip aj icq 5.1 -bezne pouzivam qip a ked chcem prijimat alebo odosielat subory, tak sa prepnem na icq 5.1...
_________________ PC1: CPU: i7 3770, MB:ASUS P8H77-M, HDD: Segate 2TB Barracuda SATA III, SSD: Samsung 250GB 840 EVO SATA III, 16 GB RAM, PSU: Seasonic 450W SSP-450RT/ aktiv. PFC/80+ Gold, VGA: iGPU HD 4000, OS: Win7 PRO SP1 64-bit CZ OEM, CASE : Cooler Master Elite 344 USB 3.0 čierno-modrá PC2: HP Compaq dx6100MT OS: WinXP SP3 Pro EN Netbook: Asus EeePC 1000H Black | Intel Atom N270 | 1GB DDR2 | Intel GMA945 | 160GB SATA2 HDD | Draft-N Wireless | Bluetooth | Windows XP SP3 Phone: Lenovo P780, THL 5000, LeTV 1S (X500) 16GB Every Man Is Hero... In his dreams... Na otázky ohľadom PC zostáv a komponentov cez SS neodpovedám, na to slúži toto fórum. Ďakujem za pochopenie.
a preco to mne na infium ide normalne ? treba mat samozrejme povolene odosielanie suborov v qipe a mat spravne nastaveny firewall atd zatial som na ziadnom pc s qipom nemal problemy pri odosielani suborov (ani na ICQ6)
no stym infiom pomlčim pretoze mne infium nejde vobec ked to zapnem tak sa zapne ale bez kontaktov a ked dam online tak ziada heslo napisem ho a vypise ze je nespravne sak na jednom učte nemam 2 hesla
sak v nastaveniach fajku na moznost posielania suboru . a tam su aj porty . a ked ten port tam nemas tak to nejde, opis porty z infinium ci co to je . a daj ich sem aj ja ich scem
lol, tak ak si blokujes porty tak vies jak daleko zajdes inak u mna infium nema problem s posielanim (a vlastne ani nicim) pri hocijakych klientoch, a to teda znami maju vsetko mozne od vymyslu svetu.. od pidginu a gaimu, cez qip az po icq