Zdravím. Nakolko je dosť neskoro a som nasraný je dosť možné že as tu nájdu chyby poprípade nadávky, ignorujte ich
. Už 2 krát sa mi stalo že sa mi z ničoho nič cez hranie Doty vypol monitor hodili čierno biele zvislé čiary a reštartoval komp. 1 krát som to pochopil ale 2- krát to už nechápem. Grafika nebola zaťažená ani na 40% - všetko išlo potichu, ventilátory v poriadku , teplota v poriadku. Napajánie a kabel skontrolovaný. Preinštalovanie ovládačov úspešné. Ibaže neviem v ktorom zasranom komponente je problém. Už som rozmýšlal aj nad PSU problémom, kedže si myslím že je niekde chyba v externom alebo PCI-E napajaní a grafika to jednoducho nezvládne. No nastáva tu další problém, pri reštarte sa počítač zapína neskutočne dlho 5-7 minút. Čo uňho nieje zvykom. Viete mi poradiť čo by to mohlo byť, poprípade skúsiť nejaké triky akými by som to zistil. Grafika mám asi 3/4 roka.
PS : Kúsok nižšie bola téma ohladom čiernej obrazovky a výpisu - No signal. Toto isté sa mi deje tiež ibaže nie tak často.
// Spojený príspevok Sob 17.10.15 0:22Zabudo som v tom zhone dodať komponenty -
LED monitor 21,5" LG 22EN43T
MB : ASUS M5A78L-M / USB3
PSU : Zdroj be quiet! Pure Power BQT L8-CM-630W
HDD : Seagate Barracuda 7200.14 1000GB s Advanced Format