Ja už fakt neviem čomu veriť
všetky testy sú veľmi odlišné. všetci sa idú zblázniť vychvaľujú sa že ako prvý web ... bla bla otestovali radeon... som zvedavý, koľko z tých vebov tú kartu otestuje aj následne, keď budú zdokonalené ovládače
.. ono ide o to, že MARS ktorá sa vyrobila v limitovanej edícii 1000 kusov stojí cez 1000 eur oproti o takmer polovicu lacnejšej 5970.. s niečim podobným má prísť onedlho Galaxy a tiež tvorí dve GT200 na jednom pcb s 2x 512bit zbernicou a 2GB pamäťami... osobne som na to zvedavý ako sa im to podarí toto všetko vtrepať na jedno PCB + k tomu aj chladenie, keďže 2x GTX285 musí byť teda riadne žrajúce hovado... ako čo sa týka výhody oproti Radeonu, nebude tu žiadna aleje to celkom zaujímavé... MARS bol sendvič, toto bude iné
možno bude aj lacnejšia. ale čo sa toho tu týka, mne to je absolútne ukradnuté, ja neviem využiť naplno ani výkon HD4670 natož x-krát výkonnejšej 5970 za pre mňa astronomické peniaze... veľmi nefandím takýmto projektom, tu ide o to, že daná firma sa bude vychvaľovať že má najvýkonnejšieho žrebca medzi grafikami.... pre mňa je zaujímavejší mainstream, poprípade nižší mainstream než takéto bludy. niekto je taký, že si kúpi lepšiu kartu len preto, že mu hra nejde na 8xAA 16x AF ale iba na 4x8x tak sa z toho zblázni.