Čaute, vedel by mi niekto poradiť ? mám takýto problém:
konfiguracia
- Win XP
- Athlon XP 1500 Mhz
- KT3 ULTRA 2 MSI (VIA)
- RADEON 9250 (posledný catalist)
problem
-rozpadnute fonty (hlavne pri vacsich pismenach) je jedno ci to je v text editore, alebo v internetovom prehliadači (čo je zujímave tak pokiaľ na takto rozpadnute písmena ukazem kurzorom mysi, tak sa daju do poriadku, ale len na kratku dobu), dalej sa to prejavuje na kurzore myši a to tak, že pokiaľ je mimo textovej časti a teda svieti sipka tak je vsetko ok, pokial vsak pridem na textove pole a šipka sa zmeni na kurzor tak sa okolo nej objaví akási štvorcová mriežka o velkosti 1cmx1cm - pôsobito dosť rušivo, a este obcas objavujuce sa vertikalne ciary v oknach ...
všetko to začalo po upgrade PC z povodneho DURONU 800 (tam to bežalo s catalistom bez problemov) na ATHLON XP, začne to vždy po nainstalovani ovladaca teda catlistu (pokial tam nieje nainstalovany a je tam len povodny ovladac tak nie je problem) preto som skusil uz asi 3 verzie catalistov a tiež rozne verzie ovladaca na VIU chipset (AGP) avsak bez zmeny ...
- naozaj si uz neviem poradit, rozmyslal som este nad BIOSom, ale neviem ci to bude mat vyznam
Ak by ste nahodou vedeli poradit, dost by som to ocenil
zatial dik
|