Mám od RadioLANu rýchlosť Doma XL, ktorá pri normálnom stave ukazovala download 18-20 Mb/s a upload 2 Mb/s. Problém s rýchlosťami som mal s nimi vždy ale vždy mi to vedeli opraviť no teraz bojujem s packet lossom a so skákanim pingu už asi 3 týždne a nevedia mi pomôcť. Čo sa stalo včera je ale nie čo hrozné. Po obede vypadol na pár minút internet a rýchlosť je od vtedy takáto:
http://beta.speedtest.net/result/6517516815Pred pár dňami mi písal pracovník z RadioLanu že im ukazuje u nás furt ping 12ms a že problém bude možno s naším routerom. No o tomto pochybujem keďže máme router kupovaný minulý rok za 60€ + kamarát čo má tiež RadioLAN tak mu včera na speedtest.net ukazovalo download 0.3 Mb/s a má 200€ router.
YouTube videá si v HD nepozrem ani keby som sa modlil, streamy na twitch.tv možno tak na najmenšej rozpixelovanej kvalite, online hry? 200-3000ms ping. (A TOTO VŠETKO PRED TÝM FUNGOVALO V POHODE)
Čo mám podľa vás robiť? Platíme pre boha 18€ mesačne za toto... Predom ďakujem za každú pomoc.