Dobry den,
Zostava:
Windows Vista Home Basic Service Pack 2 AMD Phenom(tm) 8450 Triple-Core Proccesor 2.10 GHz NVIDIA GeForce 9500 GT 4 GB RAM 64-bit
mam par problemov s mojim pocitacom, to su:
1. Velka zataz RAMky:
Ked zapnem PC a takmer nic na nom nebezi (okrem avastu) tak mi to vyuziva zhruba 50% RAMky coz sa mi zda pomerne dost kedze mam 4 GB... V procesoch som nic podozrive nenasiel a CPU mi vyuziva tak na 10%.
2. Disk C (systemovy disk)
Co sa na nom deje je strasne zvlastne, jeho velkost klesa ako sa mu zachce a to z minuty na minutu... Naprilad vcera vecer som tam mal volne 10 GB, dnes rano zapnem pocitac a bolo tam volne len 1 GB a pritom som NIC nestahoval... a to robi furt chvilu tam mam volne 2 GB za 5 minut mam volne iba 1.8 GB a ked to klesne na 1.2 GB tak to zase zacne stupat na 1.5 GB... No a takto to furt robi, neviem preco co a ako... som si isty ze to bude virus ale skusal som uz Avast, mbam, spybot, superantispyware a nic nepomohlo.
3. Winsxs
Chcem sa opytat ci sa da nieco robit s tymto suborom C:/Windows/winsxs lebo zabera strasne vela miesta, co som cital tak to su nejake aktualizacia a ovladace.. ale urcite nemaju zaberat 2,4 GB..
Za kazdu pomoc dakujem
|