Freedom píše:
TY si nejaky na slovo vzaty odbornik? Silne pochybujem ze pri hrani RTS ( strategii) ma 7300Gt vytiahne z biedy.Pri mojej 512 MB ramke mam pri hrani len takej hry ako je Zero hour strankovaci subor na 500Mb co znamena ze tolko sa mi uklada na disk ktory je druha najpomalsia cast PC!Sam som si precital tvoju zostavu a mas 1Gb ram Skus si tam nechat len jednu 512 ramku a uvidis co ti to spravi z hrami ked ich budes hrat a hlavne RTS.Ani grafika ta nezachrani!
prosimta nenavazaj sa tu do mna, len hovorim ze kup grafiku ne ramku, pretoze grafika brzdi celu hru... a 6200 myslim ze spusti stazka na stredne detaily a 800x600 generals.
a kedze som presiel asi 6 pocitacovymi zostavami v priebehu troch rokov a hral som rozne strategie, viem ake to je. ak totiz mas poraidne nainstalovany system, tak ti 512 ram staci na generals.
este pred rokom som mal 512 ram a 9600XT a generals si behal jedna radost. takze nieco o tom viem. so strankovacim suborom sem enchod, viem ze si ho vytvara hra ale to si ho bude vytvarat vzdy, aj ked budes mat viac pamete.
myslimz e sa pretentokrat opalti kupit grafiku, a o par mesiacov sa dokupi ramka.
ak nechces rady od nas tak nepis na taketo forum a urob si ako chces.