Ahojte.
Pouzivam tuto mysku na mojom drevenom stole bez podlozky . funguje perfektne . po case sa mi zacala drat vysuchana mapa na stole , a tak som sa rozhodol ze si kupim nejaku gamersku podlozku (nech to aj nejako vyzera). kupil som si kovovu podlozku tiez od firmy razer no bol som velmi nespokojny. pokial mysku drzim na podlozke , pracuje ako tak dobre. ale ked ju na chvilku podvyhnem a zasa polozim, tak proste nereaguje asi 1 sekundu ( ako keby nacitavala povrch podlozky ). s myskou robim dost casto taky pohyb ze slide , nadvyhnem , presuniem naspet a zasa slide ( ako keby ste mali obrovsku obrazovku a chceli by ste sa dostat z jedneho rohu do druheho ) . no pri tejto podlozke je to nemyslitelne. proste stale je na jednom mieste.
Myslel som ze proste ta podlozka nieje kompatibilna s tou mysou. tak som ju predal.
O par mesiacov neskor som si kupil novu podlozku Roccat sota.
Vysledok ten isty...
Marne hladam podobny problem na forach ale bez vysledku .
skusal som aj vsetky mozne aktualizacie firmware aj ovladacou .
Len mi nehovorte ze musim stale drzat kontakt mysky s podlozkou , lebo pre mna ako profesionalneho hraca to je nemyslitelne.
dakujem za kazdu radu
// pridané po 21 minútach od posledného príspevkuhttp://www.youtube.com/watch?v=UkQuwIsF ... re=related
toto je presne ocom hovorim...