Ahojte, chcela som na notebooku spraviť recovery, aby boli nastavenia notebooku ako z výrobného stavu. Už som to raz robila spustením recovery disku priamo z PC. Tentokrát bol však nešťastnou náhodou omylom sformátovaný. Spoločnosť HP mi poskytla priamo k číslu notebooku recovery CD (2 ks), tak som sa do toho pustila. Všetko prebiehalo v poriadku až pokým sa na konci celého procesu nezobrazilo okno Recovery manager s textom: Obnovení se nezdařilo. Klepěte na jedno z následujícich tlačítek. Jedno aj druhé tlačítko v ponuke bolo s textom: Opakujte akci. Akonáhle vyberiem jedno alebo druhé tlačítko točím sa dokola ... Už som to robila 7 krát. Keďže v tom okne v pravo hore bol krížik, pri všetkých tých pokusoch som to okno aj krížikom zatvorila, ale nepohla som sa ďalej. Na HP fóre som našla aby som v BIOSe potvrdila cez F10 a následne F9 nastavenie, potom som našla aj že v BIOSe treba zmeniť dátum na 01.02.2012 ... ale nič nepomohlo. Viete mi prosím niekto poradiť čo s tým? Dá sa to zachrániť?
|