Zdravim... keĎže stranka našho skautskeho oddielu ponekud "upada", lebo sa mi nechce pisať html (som lenivy, ano), rozmyšlam, nad nejakým redakčným systémom. Neviem, či to má byť už nejaký website creator- websnadno, estranky, webnode, alebo skôr nejaký redakčný, napr. joomla, alebo podobne. Čo by ste odporučili?
Skušal som už aj wordpress, nie je to bohviečo. Je to na pochopenie podstatne lahšie, ale problem je s tym, že neviem zmeniť šablonu a ta zakladna je brak. Neviem, či neskusim webnode, lenže tam je milion reklam
Tu nejde o kamaratov, je to skautská stránka, prístup do administrácie bude mať vodca oddielu a ešte niekoľkí ľudia. Plnu administraciu nedam nikomu, lebo v tom ešte sám neviem robiť, takže aby dačo nepokakali nahodou
Nevedeli by ste mi poradiť, ako mám prinútiť, aby boli príspevky na úvodnej stránke skracované? Proste som napísal článok do jednej kategórie a mám to nastavené tak, aby nové články dávalo na homepage. Problém je ale ten, že som napísal rozsiahlý článok a ono ho to tam celé zobrazilo. Bolo by lepšie, keby na úvodnej stránke zobrazilo iba zo 5 viet a potom tam bol odkaz na celý článok. Dá sa to nejako urobiť?