*=PLaYeR=* píše:
Internet by mal ostat, mne ostal po instalacii Win XP, tiez som ho instaloval nedavno a ten Windows, skus najprv format disku kde to chces nainstalovat a potom by to malo ist. Pripadne si zalohuj programy alebo ine veci na CD-RW alebo na iny disk...
uff, este ze tak. nechcem si ani predstavit, zeby niekto preinstaloval win a internet je zrazu fuc. co by sme bez neho potom robili?
ale teraz vazne. internet samozrejme ostane, len nastavenie tvojho sietoveho pripojenia neostane. pri novej instalacii win je prednastavene ziskavanie IPcky automaticky(DHCP), takze sa ti mohlo zdat ze nastavenia ostali pokial mas providera kt. ti IP prideluje automaticky. lenze nemusi to byt vzdy tak...niekedy je treba si nastavit IPcku a DNS server rucne...
PAVEL_RND píše:
Ono o programy mi ani tak nejde, na tie mam originál CD, aj windows mám originál len môj systém je už celý pokazený a ja sa bojím, že po reštarte ten internet nezmizne. Lebo ja som musel 10 hodín inštalovať sieť MICRO-NET (internet) asi mi ide iba oto, aby sem mohol niekto napísať aké má s tým skúsenosti. Dik
to ako si instaloval ten internet? skus nieco blizsie ktomu. velmi si to neviem predstavit