demeon píše:
1) mam Operating system DVD a Recovery DVD - ktore mam pouzit na reinstalaciu? v navodoch sa spominaju rozne cd - original win cd, instalacne cd, niekde bolo aj recovery
mozes pouzit to aj to, recovery ti ale da notebook do stavu v akom bol po vybaleni - cize prazdny s pripadne predinstalovanym programami od vyroby
demeon píše:
2) mam rozdeleny disk na C a D. bude rozdeleny aj po reinstalacii? najlepsie by bolo ak by bol znovu jeden a nasledne by sa rozdelil -na c je uz malo miesta
Pri pouziti recovery dvd bude rozdeleny tak, ako bol ked si book kupila.
Pri instale z normalneho dvdcka z windowsom si ho mozes rozdelit tak, ako chces.
demeon píše:
3) uz som zalohovala vsetko z d-cka, co vsetko treba zalohovat z c-cka? nemam so sebou MS office cd, bude to po zalohovani a novej instalacii fungovat normalne? samozrejme zalohujem vsetky instalacky programov co pouzivam.
z Ccka si zalohuj len dokumenty, nainstalovane programy sa nezalohuju, musis ich vzdy instalovat znova. Pokial mas k officu cdkey, tak bude fungovat. inac ho budes mat len ako demo.
demeon píše:
pozerala som v okne add and remove programy co mam nainstalovane, vacsina z nich mi nic nehovori...
No to by ti malo, ako chces riesit problemy s programami a windowsom, ked ani nevies co pouzivas?
demeon píše:
Adobe bridge
Adobe flash player 10 plug-in
Adobe flash player ActiveX
Bridge ti netreba ak nepouzivas photoshop, fireworks alebo iny balik programov od adobe okrem nizsie spomenuteho Readera. Flash playery si nehaj oba.
demeon píše:
Adobe Reader 7.0 - to viem na co je..
len neviem ci k tomu potrebujem aj tie predtym
Nepotrebujes
demeon píše:
ATI - software uninstall utility
ATI control panel
nechat, je to ovladac graf. karty
demeon píše:
Bonjour
to je tusim nejaky komunikacny protokol alebo nieco od adobe. odinstaluj ak nepouzivas nic, co by bonjour pouzivalo.
demeon píše:
Broadcom NetXtreme Ethernal Controller 802.11 WirelessCAN adapter
nechaj, je to ovladac sietovej karty
demeon píše:
Codec Pack all in 1
odinstalovat, vyse 5r neaktualizovana sracka. preco to kazdy stale pouziva preboha? nahrad to FFDshow.
demeon píše:
Google updater
odinstaluj ak nemas google earth alebo podobne veci od googlu.
demeon píše:
HWin EO32 Version 1.74
vypise ti info o pocitaci, windowse atd. odinstaluj ak nepouzivas.
demeon píše:
Microsoft .NET Framework SP1, SP2 rozne verzie
nechaj, sluzi pre spustanie aplikacii robenych pod NET frameworkom.
demeon píše:
MS Silverlight
Microsoftacka verzia adobe flash, pouziva sa na niektorych weboch, neodinstalovavat. To co napisal "AlbiDartanan" nado mnou je pekny for, ocividne nevie o com hovori.
demeon píše:
MS WSE 3.0 Runtime
MS XML SP2 rozne verzie
Nechaj.
demeon píše:
Synaptic Pointing Device Driver
nechaj, je to ovladac touchpadu.
demeon píše:
Test Drive Client
pravdepodobne nejaky multipalyer klient pre hru Test Drive.
demeon píše:
Texas Instruments PCIxx....
demeon píše:
Windows desktop search
ovladace pre nejaky hardware, nemazat.
demeon píše:
Windows driver package - advance micro device
nechaj, pravdepodobne ovladac pre AMD CPU apod. veci.
demeon píše:
WinRAR Archivator
rozpakovavac, pakovac RAR archivov. nemaz.
demeon píše:
CO z tychto uvedenych sa naistaluje samo s OS, co je zbytocne a co sa mi s najvacsou pravdepodobnostou zide? kodeky asi ano, adobe tiez, ostatne namam sajnu..
Nic z tohoto sa neinstaluje s OS. vsetko si tam podavala ty, alebo windows update alebo ten, kto ti ten windows tam instaloval. Co sa ti zide musis vediet ty sama, my nevieme co vsetko robis. Vsetko co som oznacil aby si nechala tak, sa ti zide.
demeon píše:
3) docitala som sa ze po preinstalacii je potrebny update z Microsoft stranky, update coho??? ako zistim co vsetko treba updateovatt?
update windowsu. Ty to nezistis nijak, zisti si to windows sam a vypise ti to.
Ak mas XPcka, chod na
www.windowsupdate.com, ak mas Vistu alebo windows 7, mas windows update v ponuke start.