priblizne pred rokom aj nieco som kupil v datacome (
www.datacomp.sk) mys Genius Ergo 520 s pocitom ze to bol dobry nakup
to som sa ale veelmi mylil, na tej mysi sa kazi asi vsetko co moze... ako prvy sa mi zdeformoval vrch mysi (ta cast ktora sa da dat dole), takze je to tam volne, ale to by som prezil, aj tak by som to asi nezreklamoval... dnes sa mi zacala supat farba na castiach kde sa mys najviac drzi a je to tam blbe na dotyk, ale to by este asi stale nebolo na reklamaciu... ale to nie je vsetko, uz dlhsi cas sa s*rie koliesko na mysi, ked skrolujem hore tak na 50% to vyjde, inak ide dole, opacnym smerom je to trochu lepsie, ale tiez to nie je ziadna slava
takze:
1. myslite ze keby som im isiel ten zazrak techniky ukazat tak by mi to zreklamovali?
2. a ak ano, vymenia mi mys za taku istu (hadam funkcnu) alebo mam aj narok na vratenie penazi, popripade dostanem inu (aj by som si par korun doplatil za nejaku normalnu logitech
)? presne tu ktoru mam totiz uz nemaju v ponuke, len podobnu ergo 525, ale mohol by som argumentovat ze to je iny vyrobok a zoberiem teda nieco uplne rozdielne
3. mal by som potom zarucnu dobu odznova na 2 roky, alebo by mi len "pokracovala" ta stara?