walther Dakujem za radu , ktoru si mi dal ale o moc dalej som sa so svojim problemom nedostal aj ked som tu firmu nasiel v obchodnom registri , nneboli v nnom ziadne kontakne udaje a ani nic co by mi dalej povedalo ako mam ppokracovat ..... zistil som iba , ze konkretna prevadzka z ktorej som si grafiku ( aj celu zostavu ) kkupil uz zanikla a vsetkky cesticky po ktorych som sa snazil riesit svoj problem ma nasmerovali na SOI ( Slovenska obchodna inspekcia ) avsak nieco mi tichucko hovori , ze ani oni sa mojou reklamaciou velmi zaoberatt nebudu a ta sa iba strati niekde v ich archive :-(
Skor by ma zaujimalo ci by sa ta Grafika nedala rekklamovat volakou cestou priamo u vyrobcu alebo ci by sa ta reklamacia dala vybavit aj cez inu firmu , kktora sa zaobera predajom PC techniky .... mam vsetky potrebne doklady o kkupe tovaru len musim najjst niekoho ochotneho kto by mi tu reklamaciu u vyrobcu uplatnil ..... nevadilo by mi ani zaplatit za tu sluzbu .... no niesom si isty ci sa to vobec takymto sposobom da reklamovat alebo nie ????
Keby sa nasiel niekto co by mi vedel poraddit ako dalej velmi by mi pomohol keby mi napisal ....
Dakujem
|